Träning under Covid-19

Här samlar vi information om hur vi förhåller oss till Covid-19 på EFFEKT Träning för att göra det så säkert som möjligt för dig att träna hos oss.

Vi vill att du ska känna dig trygg med att besöka oss och vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer.

Folkhälsomyndigheten ger nya allmänna råd och lokala restriktioner som gäller från 2020-12-24 som bl.a. säger att:

Köpcentrum, butiker och gym snarast behöver sätta ett maxantal för hur många som får vistas där på en och samma gång. Trängsel får inte förekomma.

Vi är en mindre träningsstudio och det är sällan trångt och det går bra att hålla avstånd. Det finns även stora möjligheter att träna på olika tidpunkter under dagen när det är färre personer på plats.

Viktigt är att du själv bedömer om du ska komma på besök eller inte. Känner du dig minsta sjuk? Stanna hemma och välkommen tillbaka när du är frisk!

Våra åtgärder gällande coronaviruset och besök på gymmet

Under rådande restriktioner ska max 8 personer träna samtidigt på gymmet. Är maxantalet uppnått när du kommer till gymmet, vänligen välj en annan tidpunkt då det är färre som tränar.

Alla medlemmar får information om att:

  • Avstå från besök på gymmet om man inte känner sig helt frisk. Välkommen när du är frisk igen
  • Visa respekt och att hålla avstånd
  • Vara noga med handhygienen både före-, under- och efter träning
  • Det finns tillgång till handsprit, desinficeringsmedel för träningsredskap samt tvål och vatten i lokalerna
  • Alla som tränar ska hjälpa till att desinficera när en övning är klar

Vi har även:

  • Utökat antalet städtimmar och är extra noga med att desinficera kontaktytor på gymmet
  • Ställt in gruppträningspass och föreläsningar tills vidare
  • Personal får inte jobba om de upplever minsta symptom och ska stanna hemma 48 timmar efter tillfrisknande

Vi vill berömma alla som är och tränar på gymmet – alla är noga med handhygien, rengör maskiner och tänker på avstånd till träningskompisen!

Om gymkortet

  • Om du väljer att frysa ditt kort gäller de regler som finns i medlemsavtalet. Vi gör dock en tillfällig justering. Under coronaperioden kan du frysa till gymkort vid olika tillfällen d.v.s. frysperioden behöver inte vara sammanhängande. Du kan välja 1 månad nu och 1 månad senare.

För frågor om Coronaviruset kopplat till just din situation och ditt medlemskap, kontakt oss via kontaktformuläret (klicka här). Vi hinner inte alltid svara i telefon.