Gym i Bromma

TECKNA NYTT 12 MÅNADERS AVTAL OCH FÅ EN MÅNAD GRATIS!

Vi bjuder dig på 1 månad när du tecknar ett nytt 12 månaders avtal.

Erbjudandet gäller när du tecknar nytt 12 månaders avtal. Om du redan är medlem behöver du inte skicka in en ny ansökan. Det räcker med att du hänvisar till den här kampanjen när du tecknar ett nytt avtal. Skicka in ansökan eller kom förbi hos oss på gymmet så hjälper vi dig.

Personlig tränare

JUST NU INGÅR STARTPAKETET FÖR NYA MEDLEMMAR! VÄRDE 950 kr.

Startpaketet ingår för nya medlemmar som tecknar ett 12 månaders avtal.

Genom samtal utvärderas din träningsbakgrund och eventuella skador för att vi ska få en första grund till utformning av ditt träningsprogram.

Leg. naprapat gör en avläsning av ditt rörelsemönster s.k. screening vid ett tillfälle.

Konditions-, styrke- och smidighetstest för att få din fysiska status och kunna se förbättringar över tid. Här ingår även en hälsoutvärdering med BMI mätning, fettprocent m.m.

Ett personligt träningsprogram utformat för dig och dina målsättningar. Efter 14 dagar har vi ett personligt samtal för att följa upp hur träningen fungerar.

Konditions-, styrke- och smidighetstest för att följa upp din fysiska status och mäta effekten av din träning. Här ingår även en hälsoutvärdering med BMI mätning, fettprocent m.m.

EFFEKT Träning

VÄRVA EN TRÄNINGSKOMPIS OCH FÅ EN MÅNAD GRATIS!

Just nu får du som är medlem 1 månad gratis träning när du värvar en ny träningskompis som tecknar ett 12 månaders avtal.

För att ta del av förmånen ansöker din träningskompis om medlemskap och informerar oss samtidigt om vem som är värvare. Erbjudandet gäller värvning av nya medlemmar.