DITT GYM I BROMMA!

Gymmet i Bromma är utvecklat för allsidig, skonsam och effektiv träning i en lugn och trygg miljö och riktar sig primärt till kvinnor.

På gymmet i Bromma tränar du oavsett om din målsättning är att gå ner i vikt, bli starkare, rörligare, få bättre balans eller förbättra din kondition. Vi erbjuder en allsidig träning som är skonsam för kroppen och effektiv i kombination med medicinsk kompetens om kroppens rörelseapparat. Gymmet och våra tjänster passar även utmärkt för rehabträning och seniorträning.

Allsidig, skonsam och effektiv träning för alla åldrar

Gymmet är utvecklat för en allsidig, skonsam och effektiv träning. Här tränar du med hydrauliska styrketräningsmaskiner som  är effektiva enkla att använda. Du kompletterar din träning med fria vikter och funktionell träning i den funktionella delen av gymmet. För konditionsträning finns konditionsträningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin.

Rehabträning

Om du behöver rehabträna efter en skada påbörjar du återuppbyggnaden av muskelstyrka och rörlighet hos oss. Den skonsamma och effektiva träningen i kombination med vår expertis passar perfekt för rehabträning. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär så pratar vi gärna med dig och hittar en bra lösning för att få bukt med problemet.

Seniorträning

Livet och kroppen förändras med tiden och seniorträningen behöver anpassas till seniorers förutsättningar. Vi erbjuder seniorer en allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans och vi har professionell personal på plats med stor erfarenhet från seniorträning som hjälper dig.

Professionellt stöd när du tränar

Här tränar du självständigt eller får professionell hjälp med din träning. Med fördjupade kunskaper om kroppens rörelseapparat hjälper vi dig att ta fram ett träningsprogram som anpassas efter dina önskemål och förutsättningar. Du kan även välja att träna med personlig tränare.

Vi erbjuder också regelbunden uppföljning av din fysiska status genom konditionstest och beräkning av din syreupptagningsförmåga (VO2 max).

Boka gratis provträning

Boka ett gratis provträningspass med instruktör, en bra start på din gratis provträningsvecka.

De aktuella bokningsläget varierar så du kan få en annan tid än den du önskar ovan. Vi återkommer alltid till dig med en bekräftelse och förslag på annan tid om det krockar.