DITT GYM I BROMMA!

Gymmet i Bromma är utvecklat för allsidig, skonsam och effektiv träning i en lugn och trygg miljö och riktar sig primärt till kvinnor.

På gymmet tränar du oavsett om målsättningen är att gå ner i vikt, bli starkare, rörligare, få bättre balans eller förbättra din kondition. Vi erbjuder fördjupad kompetens om kroppens rörelseapparat i kombination med en träning som är allsidig, skonsam för kroppen och effektiv. Gymmet och våra tjänster passar även utmärkt för rehabträning och seniorträning.

Allsidig, skonsam och effektiv träning för alla åldrar

Gymmet är utvecklat för en allsidig, skonsam och effektiv träning. Här tränar du med hydrauliska styrketräningsmaskiner som  är effektiva enkla att använda. Du kompletterar din träning med fria vikter och funktionell träning i den funktionella delen av gymmet. För konditionsträning finns konditionsträningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin.

Rehabträning

Om du behöver rehabträna efter en skada påbörjar du återuppbyggnaden av muskelstyrka och rörlighet hos oss. Den skonsamma och effektiva träningen i kombination med vår expertis passar perfekt för rehabträning. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär så pratar vi gärna med dig och hittar en bra lösning för att få bukt med problemet.

Seniorträning

Livet och kroppen förändras med tiden och seniorträningen behöver anpassas till seniorers förutsättningar. Vi erbjuder seniorer en allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans och vi har professionell personal på plats med stor erfarenhet från seniorträning som hjälper dig.

Professionellt stöd när du tränar

Här tränar du självständigt eller får professionell hjälp med din träning. Med fördjupade kunskaper om kroppens rörelseapparat hjälper vi dig att ta fram ett träningsprogram som anpassas till dina förutsättningar. Du kan även välja att träna med personlig tränare.

TRÄNA REGELBUNDET

Att träna regelbundet är grundläggande för att du ska få positiva effekter av din träning. När du köper ett gymkort tränar du så ofta du vill och när det passar dig. Kom igång redan idag, boka ett gratis provträningspass med instruktör. Du kan sedan provträna 1 vecka innan du bestämmer dig.

BLI MEDLEM IDAG FRÅN 329 KR / MÅNAD.

Som ny medlem får du just nu startpaketet utan kostnad (värde 950 kr).