OM EFFEKT TRÄNING

Med över 20 års erfarenhet och medicinsk kunskap om rörelseapparaten hjälper vi personer att förbättra sin livskvalitet och att må bra genom effektiv-, allsidig- och regelbunden träning.

EFFEKT Träning i Bromma har sina rötter i starten 2008 då inriktningen var att erbjuda en träningsstudio för kvinnor i en lugn och trygg miljö. Verksamheten och tjänster vidareutvecklades snart mot ett tydligare fokus på att komplettera träningen med medicinsk kunskap om rörelseapparaten för att få bästa effekt av träningen utifrån en persons individuella förutsättningar och 2015 görs ett namnbyte till EFFEKT Träning. 2019 byter EFFEKT Träning ägare och i samband med det breddas kunskapen om träning och rörelseapparaten med erfarenheter från både seniorträning och sjukgymnastiken.

Regelbunden träning har inte bara positiva effekter på kroppen utan även på hjärnan. Forskning visar allt tydligare sambandet mellan fysisk träning, förbättrat minne, koncentrationsförmåga och människans kreativitet. Den sociala samvaron är också en viktig pusselbit för livskvalitet.

Vi vill att du ska få ut din bästa möjliga effekt från träning, bidra till en ökad livskvalitet och att du ska må bra. Vi som jobbar här har mer än 20 års erfarenhet från träning, fysioterapi, naprapati och coachning på olika nivåer.

Välkommen till EFFEKT Träning!

VI SOM JOBBAR HÄR