Om EFFEKT Träning

Regelbunden träning är ett bra recept för att få extra energi i vardagen, hålla sig i form och må bra.

Du letar kanske efter ett gym för att träna regelbundet, ett gym där du känner dig bekväm och kan få hjälp, oavsett vilka mål du har med din träning. För i slutändan vill du bara göra något som är bra för din fysiska- och mentala hälsa, något som gör att du mår bra.

Välkommen hit, vi ser fram emot att få träffa dig. Gymmet i Bromma är för kvinnor som vill träna i en välkomnande och trygg miljö. Du kan träna individuellt, följa ett program, delta i gruppträning eller få hjälp med att anpassa träningen för att förebygga- eller minska besvär från leder- och muskler.

Kärnan för oss är kroppens funktion. Vi vill att du ska få ett bra träningspass, men också att du stärker kroppens funktion. När allt kommer omkring så påverkar kroppens status hur du mår och din energinivå.

Vårt helhetsperspektiv på träning lockar till sig medlemmar från närområdet Abrahamsberg men också från andra delar av Bromma och Stockholm. Att träna i en trygg miljö där man känner sig bekväm och har tillgång till hög kompetens om kroppens funktion är uppskattad av många.

Vi önskar att du också kan ta del av alla fördelar som träningen ger, både fysiskt och mentalt. Boka ett första möte med oss så hjälper vi dig att hitta en väg som passar dig.

Välkommen till ditt gym i Bromma!

Boka kostnadsfri rådgivning >

Cecilia Lindblad

Ansvarig för gym, Leg. fysioterapeut och Instruktör