Anpassad träning
TJÄNSTER
Har du besvär eller led- och muskelsmärtor som påverkar din vardag? Behöver du fortsätta din Rehab-träning?

Välkommen att vända dig till oss. Med kunskaper inom fysioterapi och naprapati och om kroppens rörelseapparat hjälper vi dig att anpassa träningen så att du håller dig stark, rörlig och smärtfri.

BOKA KOSTNADSFRI RÅDGIVNING
Pilates i Stockholm

Artrosbehandling

Artros behandling

De flesta av de som drabbas av artros klarar sig utan operation. Det går att förebygga och motverka med hjälp av en livsstilsförändring. Kom igång med digital artrosbehandling, kostnadsfritt.  

Anpassad träning

Träningsplanering

Fysioterapiträning för dig som vill få hjälp med att fortsätta din rehabträning hos oss eller vill träna för att bli av med smärta från leder och muskler. Leg. fysioterapeut guidar dig rätt med lämpliga övningar på gymmet.

Fystest

Fystest

Hur bra kondition har du? Ett fystest mäter din styrka, rörlighet och konditionsnivå samt ger dig en bild av hur kroppen mår på insidan. Du får konkreta värden på din fysiska status som visar hur dagsformen är.

Kroppsmätning

Inbody vägning

Vad består din kropp av? En kroppsmätning ger dig kännedom om vad din kropp består av och mäter fördelningen av muskler, fett och vatten. Med regelbunden mätning kan du följa resultatet av din träningsinsats.

Personlig tränare

Personlig tränare

Svårt att komma igång? En personlig tränare hjälper dig med motivation och att planera, genomföra och följa upp din träning under en period. Träningen får en större plats i din vardag.

Naprapat, Massage

Naprapatbehandling eller massage

Om du har belastningsrelaterade- eller motionsrelaterade problem kan du få hjälp av en naprapat eller massör. Vi har olika typer av behandlingar och du kan även få en avkopplande massage.