Frisk o Smärtfri
TJÄNSTER
Behandlingar och personliga träningstjänster utifrån erfarenhet och medicinsk kompetens om rörelseapparaten. Vi utgår från din träningsbakgrund, ditt rörelsemönster, eventuella skador eller smärta och anpassar träningen till dig.
BOKA KOSTNADSFRI RÅDGIVNING
Rehabträning

Artrosbehandling

Artros behandling

De flesta av de som drabbas av artros klarar sig utan operation. Det går att förebygga och motverka med hjälp av en livsstilsförändring. Kom igång med digital artrosbehandling, kostnadsfritt.  

Analys och rådgivning

Träningsplanering

Du får kvalificerad rådgivning och övningar som passar din situation. Vi går igenom din träningsbakgrund, eventuella skador, smärta, ser över ditt rörelsemönster och gör både ett fystest och en in-body analys.

Fystest

Fystest

Ger din träning resultat? Genom fystester får du kännedom om din fysiska status och kan mäta effekten av din träning. Vi genomför fystester som mäter din styrka, rörlighet och kondition.

In-body analys

Inbody vägning

Vad består din kropp av? En In-Body vägning ger dig kännedom om vad din kropp består av och mäter fördelningen av muskler, fett och vatten. Med regelbunden mätning kan du följa effekten av din träning.

Personlig tränare

Personlig tränare

Vill du få extra fokus på din träning? En personlig tränare hjälper dig att nå resultat genom att coacha dig under träningspassen, trimma ditt träningsschema och följa upp dina resultat.

Träningscoach - Online

Traningscoach

Med en träningscoach får du personlig hjälp med att planera och följa upp din träning. Den här tjänsten är för dig som vill få en extra knuff i vardagen för att säkerställa att träningen blir regelbunden.

Naprapat, Massage

Naprapatbehandling eller massage

Om du har belastningsrelaterade- eller motionsrelaterade problem kan du få hjälp av en naprapat eller massör. Vi har olika typer av behandlingar och du kan även få en avkopplande massage.