Funktionell
TRÄNING
Välkommen till gymmet centralt i Bromma och Abrahamsberg. Funktionell träning i en lugn och trygg miljö i ljusa lokaler. Styrketräning, konditionsträning, rörlighet och balans. .

Nyfiken på hur det fungerar? Provträna 1 vecka (värde upp till 224 kr)!

BOKA KOSTNADSFRI PROVTRÄNING
Gym

Funktionell träning

Gymtraning

Funktionell träning med enkla och effektiva hydrauliska styrketräningsmaskiner som bas. Komplettera med fria vikter, gummiband och använd kroppen som motstånd i den funktionella delen.

Konditionsträning

roddmaskin

För konditionsträning finns konditions-träningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin. Med cirkelträningen tränar du både styrka och kondition.

Gruppträning

Pilates i Stockholm

Delta i små Qigong- eller Pilatesgrupper med 4-5 deltagare i varje grupp. Grupperna leds av personlig tränare och du kombinerar fysisk- och mental träning. Bra även för stresshantering.

Seniorträning

Seniorträning

Seniorträning anpassad till seniorers förutsättningar. Allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi har professionell personal på plats som kan seniorträning.

Rehabträning

Rehabträning

Rehabträna efter en skada och påbörja din återuppbyggnad av muskelstyrka och rörlighet hos oss. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär? Vi hittar en lösning för dig.

Träning online

Träna hemma

Svårt att komma till gymmet just nu? Träna hemma, på resan eller när du är på semester. Genom EFFEKT Träning Online tränar du regelbundet oavsett vart du befinner dig.