Gym

Träning

Håller dig frisk och smärtfri
Gymtraning

Välkommen till träningsstudion i Bromma, Abrahamsberg. Här erbjuder vi dig som är kvinna en effektiv funktionell träning. Här tränar du i en lugn och trygg miljö i ljusa trevliga lokaler. Gymmet är bemannat och utrustat för att det ska vara enkelt att genomföra en varierande träning som får kroppen att må bra.

Du kan även få hjälp med anpassad träning och andra tjänster.

Nyfiken på hur det fungerar? Provträna 1 vecka (värde upp till 224 kr)

Boka kostnadsfri provträning

Funktionell träning

Gym

Lättränade och effektiva träningsmaskiner som bas för allsidig träning. Komplettera med fria vikter, gummiband och använd kroppen som motstånd i den funktionella delen.

Konditionsträning

roddmaskin

För konditionsträning finns konditions-träningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin. Med cirkelträningen tränar du både styrka och kondition.

Gruppträning

Pilates i Stockholm

Delta i små Qigong- eller Pilatesgrupper med 4-5 deltagare i varje grupp. Grupperna leds av personlig tränare och du kombinerar fysisk- och mental träning. Bra även för stresshantering.

Seniorträning

Seniorträning

Seniorträning anpassad till seniorers förutsättningar. Allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi har professionell personal på plats som kan seniorträning.

Rehabträning

Rehabträning

Rehabträna efter en skada och påbörja din återuppbyggnad av muskelstyrka och rörlighet hos oss. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär? Vi hittar en lösning för dig.

Träning online

Träna hemma

Träna hemma, på resan eller när du är på semester. Här finns en samling av utvalda övningar och träningsprogram så att du enkelt kan träna oavsett vart du befinner dig. Allt du behöver är en mobiltelefon.