Gym, gruppträning och behandlingar

Gym för kvinnor

EFFEKT Träning - gym

Träna på gym i en lugn och trygg miljö med hydrauliska träningsmaskiner som bas för en allsidig träning som är enkel att genomföra med minimal skaderisk. Även fria vikter, dragmaskin, motionscyklar, roddmaskin, löpband och crosstrainer. Bli medlem idag.

Pilates

Gruppträning

Pilates grupper med 5-6 deltagare i varje grupp som leds av legitimerad fysioterapeut.  Finns i 2 nivåer, en grundläggande och en för dig som är lite mer van med pilates. Du kombinerar fysisk- och mental träning med fokus på styrka för bål, rörlighet, hållning och balans.

Power hour

powerhour-small

Power hour grupper med 5-6 deltagare i varje grupp. Intensiv träning i mindre grupp med fokus på att stärka hela kroppen. Passen kombinerar styrka med kondition och är perfekt för dig som söker högt tempo och en extra utmaning i träningen. Välkommen, nu kör vi!

Lördagsfys

Lordagsfys-med-lisa

Börja helgen på bästa sätt med Lördagsfys! Vi tränar 5-6 deltagare i varje grupp och passen kombinerar styrka, kondition och rörlighet. Du anpassar intensiteten efter din nivå och dagsform.

Gravditräning

Gravid och träning

Kroppen går igenom en hel del förändringar när du är gravid. Hos oss tränar du i en lugn, trygg och säker miljö. Övningar och tempo är anpassade efter dig som är gravid. Vi jobbar med lättare styrketräning och kondition efter just din förmåga.

Anpassad träning

anpassad träning

Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär? Anpassa träningen för att påbörja din återuppbyggnad av muskelstyrka och rörlighet. Vi hittar en lösning som passar dig.

Naprapati, massage & hudvård

Naprapatbehandling eller massage

Om du har belastningsrelaterade- eller motionsrelaterade problem kan du få hjälp av en naprapat eller massör. Du kan även få medicinsk hudvård för behandling av olika hudproblem.