Gym i Bromma
TRÄNING
Välkommen till våra ljusa och trevliga lokaler som ligger centralt i Bromma och Abrahamsberg. Här erbjuder vi nybörjare och motionärer en effektiv- och skonsam träning i en lugn miljö. Gå ner i vikt, bli starkare, rörligare, få bättre balans och förbättra din kondition. Gymmet passar även utmärkt för rehabträning och seniorträning.
BLI MEDLEM
Gym

Gym

Gymtraning

Gymmet i Bromma är utrustat med hydrauliska styrketräningsmaskiner som är både effektiva och enkla att använda. Komplettera med fria vikter och funktionell träning i den funktionella delen av gymmet.

Konditionsträning

roddmaskin

För konditionsträning finns konditionsträningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin. Med cirkelträningen tränar du både styrka och kondition.

Gruppträning

Pilates i Stockholm

Delta i små Qigong- eller Pilatesgrupper med 4-5 deltagare i varje grupp. Grupperna leds av personlig tränare och du kombinerar fysisk- och mental träning. Bra även för stresshantering.

Seniorträning

Seniorträning

Seniorträning anpassad till seniorers förutsättningar. Allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi har professionell personal på plats som kan seniorträning.

Rehabträning

Rehabträning

Rehabträna efter en skada och påbörja din återuppbyggnad av muskelstyrka och rörlighet hos oss. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär? Vi hittar en lösning för dig.

Träning online

Träna hemma

Svårt att komma till gymmet just nu? Träna hemma, på resan eller när du är på semester. Genom EFFEKT Träning Online tränar du regelbundet oavsett vart du befinner dig.

Boka kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig att hitta rätt gymkort och svarar på dina frågor om träning.