Utbud

Gym (presentation)

Lättränade och effektiva träningsmaskiner som bas för allsidig träning. Komplettera med fria vikter, gummiband och använd kroppen som motstånd i den funktionella delen.

Kondition

EFFEKT Träning - gym

För konditionsträning finns konditions-träningsmaskiner i form av crosstrainer, motionscyklar, löpband/gåband och roddmaskin. Med cirkelträningen tränar du både styrka och kondition.

Gruppträning

Gruppträning

Delta i små pilates- och styrkecirkelgrupper med 4-5 deltagare i varje grupp. Grupperna leds av en instruktör och du kombinerar fysisk- och mental träning. Bra även för aktiv återhämtning.

Seniorträning

Gruppträning

Seniorträning anpassad till seniorers förutsättningar. Allsidigt och skonsam träning för styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi har professionell personal på plats som kan seniorträning.

Rehabträning

IMG_32481001

Rehabträna med våra maskiner efter en skada och påbörja din återuppbyggnad av muskelstyrka och rörlighet. Har du ryggont, ont i knät, ont i ländryggen eller andra besvär? Vi hittar en lösning för dig.

Träning online

artrosbehandling online

Träna hemma, på resan eller när du är på semester. Här finns en samling av utvalda övningar och träningsprogram så att du enkelt kan träna oavsett vart du befinner dig. Allt du behöver är en mobiltelefon.

Artrosbehandling

Artros behandling

De flesta av de som drabbas av artros klarar sig utan operation. Det går att förebygga och motverka med hjälp av en livsstilsförändring. Kom igång med digital artrosbehandling, kostnadsfritt.

Naprapati o Massage

Naprapatbehandling eller massage

Om du har belastningsrelaterade- eller motionsrelaterade problem kan du få hjälp av en naprapat eller massör. Vi har olika typer av behandlingar och du kan även få en avkopplande massage.

Fystest

EFFEKT Träning - gym

Gör ett fystest och få kännedom om din dagsform. Fystestet gör du tillsammans med en instruktör och du får ett bra underlag för fortsatt träningsplanering. Fystest görs med 1-3 månaders mellanrum.