Gå ner i vikt

Gå ner i vikt och bli starkare med allsidig cirkelträning

Vill du gå ner i vikt? Att träna cirkelträning med våra hydrauliska maskiner är en rolig form av högintensiv intervallträning (HIIT) som passar alla åldrar. Det är dessutom ett effektivt sätt att gå ner i vikt på. Med högintensiv intervallträning gör du av med energi och bygger muskler samtidigt. Ökad muskelmassa gör att du ökar förbränningen av kalorier även efter träningspasset.

Cirkelträningen är populär för att den är både rolig och enkel och har många positiva effekter. Om du till exempel tränar cirkelträning regelbundet under 1 månad där varje pass är ca 30 minuter långt, kommer du att märka en tydlig skillnad. Möjligheten att gå ner i vikt påverkas dock även av ditt intag av kalorier och du måste hitta en balans mellan kost och träning som funkar för dig.

Andra fördelar med cirkelträningen

Utöver viktminskning finns det flera fördelar med cirkelträningen som gör att det är en effektiv träningsform som passar många.

  • Korta träningspass

Expressträning med kortare träningspass (ca 30 min) passar bra för alla som arbetar och har familj. Du har kanske inte tid att spendera flera timmar på gymmet för att komma i form och då passar expressträning perfekt. Du kommer sannolikt också att bli mer motiverad att träna regelbundet när resultaten kommer snabbare!

  • Skonsam träning

Cirkelträning med hydrauliska maskiner är skonsam för kroppen. Motståndet som används i cirkelträningen kommer från hydrauliska cylindrar som är fyllda med vätska. Det gör att rörelserna blir skonsamma och att övningarna blir dubbelt koncentrisk för den aktiva muskelgruppen.

  • Trygg träning

När du har fått en introduktion till cirkelträningen kan du träna självständigt. Det är enkelt att komma i- och ur maskinerna. Maskinerna passar alla storlekar, stora som små personer.

  • Explosiva muskler

Att träna med hydrauliska maskiner är en typ av träning som sker utan inverkan av gravitationen. Det gör att övningar kan göras i hög hastighet samtidigt som de hydrauliska cylindrarna gör att motståndet varierar genom rörelsen. Effekten blir att du får en optimal ökning av muskelstyrka, snabbhet och uthållighet samtidig som du ökar din förbränning.

Kontakta oss om du vill veta mer om cirkelträningen eller boka en gratis provträning här direkt online

Lämna ett svar